nollning med besök

nu kör vi cake chill nollning. k-fed är på besök och är nolla. gårdagen kröntes av besök av tokapan och björnen. de festade loss rätt bra. hoppas svedan blivit friskare idag bara. vi återkommer när som!

chillet

caket

per-ökas hårmode tips, del 1.

Det gäller att variera sig ofta. det går inte att gå runt med samma frisyr varje dag i flera år. du byter väl kläder från dag till dag eller hur? jag tänkte börja genom att lämpligen visa min resa de senaste åren. vi börjar här med en bild från någonstans mellan precis innan och någon månad innan karlstad flytten för två och ett halv år sedan.


per-ökas hårmode tips, del 1.


kort, lite spretigt. lätt att göra iordning på morgonen. tillsammans med den fina kombinationen med blått och vitt på kläderna och den lay back kroppshållningen såfår man fram en liten gullig buspojke. man måste tänka på helheten! del två i vår resa bör inte vara långt ifrån publicering!

nytt inlägg

musikalen är genomförd. den fick strålande recensioner. det kommer mera.

öka säger

host host jag älskar livet. reuter uttalas revter och inget annat. han e fö gay.164457-13

cake

cake
caket
nollning nu. gött. gay. super-cool. lördagen var sköj. rapport kommer. chilla.
igår var också göy. chilliflipp.blogg.se
loke e gay

tentaperiod

lite segt med inlægg från oss nu. vi sitter alla mitt i tentaperioden och dærfør finnes mindre tid till detta. jag (læs per-øka) har dock precis avklarat den farligaste biten och går nu in før att lægga fram ett paradnummer! en fantastisk historia ska læggas upp. den ska kallas "det hænger på håret" och det ska visas utvecklingen på frisyren från min karlstads period. førsta delen væntas komma innan helgen.

chill! /Per-Øka

per-storm.

chillicake.blogg.se glädjer sig åt att trenden med att lägga "per" till namnet verkar sprida sig lavinartat för att nu smått sensationellt fått nationellt genomslag i och med att ingen mindre än gudruns lillebror har fått namnet per. kul tycker vi och tar samtidigt tillfället i akt och gratulerar till det eminenta beslutet.164457-11
Det som tagit större delen av våran dag och troligtsvis eran också är ju självklart, hur kommer namnen på stormar till? vem är det som bestämmer vad dom ska heta? alla minns vi ju gudrun och för all del katrina. men att denna nådens år döpa den till per ja vem bestämde det?
först kom ju självklart upp att den som finner stormen även får ge den namn så som planeter och kometer och andra naturfenomen, men detta gäller tydligen inte för stormar (kan ju va lite svårt o bestämma vem som e först). enligt ryktet finns en lista tillgänglig där det är förutbestämt vad nästkommande storm ska heta. men om det finns en sådan vem bestämmer den. är det nån tokig skogsmänniska  eller rent av regeringen. för att hänvisa till en känd  svensk sångare -  ja bubblade av frågor.... men i detta fall verkar ingen svara på dom. Just stormen per  har dom då peter stormare som förebild eller kanske party-per som drar fram som en stormvind. är det någon som vet är vi tacksamma för upplysningar så vi kanske kan lösa detta bryderi så småningom. hade varit skönt.



inspirationskälla?

per-storm. här är filmen.

per-svedan - biography

här e han ja.
svedan

Ditt namn som det står på födelseattesten: ja e gay erik stefan olsson  

Ögonfärg: ärliga blå

Favoritmat: varm

Älskat någon så mycket att du börjat gråta? jag väntar fortfarande på den rätta

Varit med i en bilolycka? ja, ca två timmar efter jag tog körkort.

Favoritdag på veckan: morgondagen

Favoritblomma: maskrosen den startar som ett litet frö som ingen tror på sen kan den växa genom hård betong, det är verkligen inspirerande.

Favoritdrink: myspinne

Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort på? guldfynd  

Vad gör du oftast när du är uttråkad? inget,det är väl därför man e uttråkad?

TV-program? america´s funniest home videos. tom bergeron e ju så härlig!

Vilken är din favoritfärg? off-white

Har du någon gång kört slut på bensinen? ja och alltid när man är nästan klar med hela gräsmattan. är det inte typiskt?

Fyra filmer jag kan se om och om igen:

1. brokeback mountain
2. boys don´t cry
3.
plötsligt i vinslöv
4. denna

Vilket är vårens hetaste plagg? jag tror på träskon

Det här visste du inte om mig: nu vet du allt.

glöm inte: [email protected]
LeChaim!

Return of the snoa-polka

det har blivit dags för  renaissance of the dance. och inte vilken dans som helst. det är nämligen så att den dans som vi spår kommer dansas flitigast på innediskoteken runt om i europa till våren är ingen mindre än den gamla klassiska Snoa-polkan.

ett klipp på hur dansen ska utföras i sitt esse hittar du
här.
enjoy!

bild på chill

164457-9
här e chillet från igår. kejk.
fr. v. reuter, öka, lennart, svedan

Snöbollskrig!

Haft en makalöst snöbollsdag. Började med att vi drog på oss våra fina och moderiktiga overaller och skiddressar för att mysa lite runt campus. Började bra och träffade Bo-Johan med flicka, litet krig utbröt och Susanna fick en träff på ett för killar mindre bra område att bli träffad på. Bo-Johan valde att ta den på ögat istället. Snigel på ögat, snöboll på ögat. Har du inte betalt tv-licensen din tattare?

Vårat andra test blev killen i fönstret på duett elva. efter ett par sneakattacks hittade han oss och fick in en bra träff på per-ökas axel. starkt. tokroligt. Ett par gerillaattacker senare, bland annat på 54an, så kom attacken mot triogatan 1. Två killar i ett fönster som tyckte det var roligt till en början. Vi dolde oss och de började chansa och skjuta lite soft air gun mot random platser. Efter tagit nya positioner missade de totalt vart vi var och kastade smällare åt fel håll. hah!
Fortfarande på trio 1, loke kommer ut på balkong och kastar bollar mot oss. Vi kör kniptångsmanöver och fick in någon boll mot den öppna balkongdörren. Sedan händer det. tre femtonåringar kommer knallandes och bjuder upp på krig. En timme senare och många bollar kastade, blixtlås- och flankmanövrar i högervarv genomförda, håller våra axlar på att ramla av så vi tar till harvärjan. per-lennart har förövrigt anslutit. på vägen tillbaka till HK möter vi emellertid en två man stark patrull från falköping och ett mindre slag utbryter. låt oss säga att vid det här laget vet de att de lever efter ett par "glufsar" bla, (för oss vanliga dödliga heter det fortfarande "mulningar").
detta förde också med sig att vi hamnade utanför trio 1 igen detta var bra för oss men inte för dom för nu var grabbarna inte så glada över att bli beskjutna. de gick till motattack med både snö och kulor vilket bara medförde att de tog ytterligare smällar. dubbel-hah!

Nu var axlarna helt av på alla, om någon hittar våra armar ge dem till oss i skolan imorgon. skitsvårt at blogga med en arm. Tänk bara på hur det ska gå att skriva med fel arm på tentan. Nu sitter vi dock hemma och har ätit lite go mat. En chill dag. Sova snart. tentaplugg imorgon för oss alla.

Bilder kommer imorgon. Obs, [email protected] .. maila på.


Tokapan har varit på skidsemester

apa i backen



Här kommer en hälsning från mig, dvs. tokapan. Jag har varit på skidsemester och haft det mycket trevligt. Nu kommer den första tävlingen här från chillicakeredaktionen och det är vem är det som är innanför  pälsen på mig, det blir även bonus poäng om man klarar gissa vilket ställe jag är någonstans när kortet är taget
förslag till [email protected]
Fina priser utlovas!

apa i liften

per-reuter

reuter

hej hej allihopa nu är det äntligen dax. här kommer jag på ett a4! yey!

Ditt namn som det står på födelseattesten: petter karl gustav nilsson   

 

Ögonfärg: petroelumgrå

Favoritmat: efterrätt

Älskat någon så mycket att du börjat gråta? ja, "better to have love and lost than never to have loved at all"

Varit med i en bilolycka? vad tror ni? folk kör ju sjukt dåligt, de behöver en läxa ibland.

Favoritdag på veckan: Tisdag så klart, då e de ju båda uggly betty och grey´s an anatomy 

Favoritblomma: En röd ros tycker ja e trevligt att få.

Favoritdrink: egentligen dricker ja ju inte alkohol då man enligt ryktet går upp i vikt av det, men om ja måste välja skulle ja nog medge att en Rosa Panter då och då, gör susen i min nätta lilla kropp.

Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort på? Zoo affären på Wåxnäs, dom har många fina djur som inte borde vara instängda.

Vad gör du oftast när du är uttråkad? då brukar ja krypa in under en filt och sätta mig framför brasan och lyssna på lite vacker musik och drömma mig bort......... ibland ända in i ditt hjärta

TV-program? days of our lives

Vilken är din favoritfärg? offwhite

Har du någon gång kört slut på bensinen? klart. när motorn börjar hacka är det två mil kvar

Fyra filmer jag kan se om och om igen:

1 Dansa med vargar

2 Crossroads

3 Borta med vinden

4 Hur man blir av med en kille på tio dagar

Vilket är vårens hetaste plagg? Kilten gör en avspark rakt in i sveriges modevärld. se bara till att inte använda någons riktiga klanmönster, då kan du få på moppo.

Det här visste du inte om mig: jag gråter alltid när britney sjunger im not a girl, not yet a women i crossroads.


Så fångar du min uppmärksamhet: va en tjej, helst när jag är full. Så löser jag resten!


presentation: per-öka

per-öka

presentation: per-öka


Ditt namn som det står på födelseattesten: per ola öberg

 


Ögonfärg:blå som himmlen

 


Favoritmat:macgyver, eller det pappa lagar

 


Älskat någon så mycket att du börjat gråta? ja, har inte alla det?

 


Varit med i en bilolycka?två stycken faktiskt. men bara en med mig själv bakom ratten ;) *fniss*

 


Favoritdag på veckan:den dagen då vi träffas

 


Favoritblomma:vilken vill du ha av mig?

 


Favoritdrink: screaming orgasmo on the beach med extra socker på kanten. den smakar ljuvligt.

 


Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort på? www.pimpcostumes.com

 


Vad gör du oftast när du är uttråkad? drömmer om framtiden, barn och allt sådant

 


TV-program? desperate housewifes

 


Vilken är din favoritfärg? röd

 


Har du någon gång kört slut på bensinen? nästam, men klara mig precis.

 

Fyra filmer jag kan se om och om igen:

1 min bäste väns bröllop

2 bodyguard

3 Ya-Ya flickornas hemlighet


4 titanic

 


Vilket är vårens hetaste plagg? brunt är nya innefärgen. jag skulle vilja säga att min kastanjebruna midjekorta figursydda dubbelknäppta kavaj är vårens plagg. skaffa!

 

Det här visste du inte om mig: det man inte vet tar man ingen skada av *skratt*


Så fångar du min uppmärksamhet: var dig själv är det enda tips jag kan ge.


favoritartist: james blunt

detta var jag. hoppas ni tycker jag verkar trevlig och intressant. chill!

//per-öka

veckans kommentar?

roykans kommentar om per-moh leder fett överlägset just nu. chill! kolla in den själv under bilden på per-moh. chill-arious säger vi på chillicakeredaktionen.

äntligen en ny slipsknut

Slipsen. Detta gamla ädla plagg som förfinar oss män har en historia bakom sig som inte uppdaterats rejält på evigheter. Från smal till bred och tillbaka till smal igen. Herregud, detta är ju ingen förändring.  Nu kommer en ny knut för er som tröttnat på den gamla windsorknuten. Chillicakes moderedaktion önskar tacka och gratulera Kasem (men mest gratulera alla oss män) för hans nya finessrika knut.

Så här knyter du den:


från aftonbladet


om du som kasem inte har något bättre för dig än att hitta på en ny slipsknut rekommenderar vi denna knut.

från borje.blogg.se

Nej ett litet skämt bara. Den andra knuten är inget att leka med. Det är kul när det händer saker inom modevärlden. Nästa gång du klär upp dig, varför inte då testa Kasems knut? Det finns stor chans att du blir ensam om att bära den på tillställningen!!!11!!!1!

knutguiden är tagen från aftonbladet.se.
obs. ta inte denna blogg på för stort allvar.


bild på per-mouh

the per-mouh

Här har ni mig en vanlig utekväll. Fint va? :)

presentation forts.

här kommer en cool quiz vi tänkte svara på så att ni alla härliga människor som läser denna blogg lär känna oss lite bättre och får reda på vad vi tycker och tänker om vissa saker.

Ditt namn som det står på födelseattesten:                                                         

Ögonfärg:

Favoritmat:

Älskat någon så mycket att du börjat gråta?

Varit med i en bilolycka?

Favoritdag på veckan:

Favoritblomma:

Favoritdrink:

Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort på?

Vad gör du oftast när du är uttråkad?

TV-program?

Vilken är din favoritfärg?

Har du någon gång kört slut på bensinen?

Fyra filmer jag kan se om och om igen:

1

2

3

4

Vilket är vårens hetaste plagg?

Det här visste du inte om mig:


inget dilemma

Nu e jag oxå kissignödig, däremot tänkte ja ta tag i problem ganska omg.

Per-Reuter

dilemma

sitter i skolan och är kissnödig. orkar inte gå och kissa. orkar inte plugga heller. fan. vad göra?

/per-öka

presentation av mig

Då alla kanske inte vet vem ja e så ska ja berätta det för er.
Hej jag heter Johanna Svanestrand, även kallad mohammed!
Jag är 18 år gammal och själv tycker jag att ja e väldigt attraktiv, ja tycker det är roligt med roliga skämt men annars har ja väl ingen vidare humor om jag får säga det själv. Mat är gott om jag måste välja något speciellt jag allra helst äter så är det nog en vegetarisk sallad då ja både e vegetarian och vegan... Vi måste kämpa å få bort alla orättvisor i världen, då tror  jag att världen blir en bättre plats att leva på. mitt motto i livet är: hjälp alla dina medmänniskor och låt inte oskyldiga djur dö! Jag återkommer med resten av min livs historia och varför ja fick namnet mohammed..

chill

cake

inte vi tre, men kanske

inte vi tre, men kanske

Här e vi fyra som har denna blogg

chill i cake

allt e kejkat. nu blir det chill här. äntligen kommer bloggen ni väntat så länge på. den handlar om mode från preüssens guldera. nu e vi på gång.