gott nytt monica

detta inlägg vill jag tillägna grabbarna i nic & the family som sjunger låten hej monica. bra gjort! ös på bara!

plan för dagen
*luncha innan vi drar
*köra vid ett
*köpa käk
*köpa bärs
*RAKETER

sedan får bärsen utvisa vad som händer



var förresten hemma hos hugo boss lördag den 29e 2007. jäla fräsch lya han har. brudarna älskar det! kvällen blev jävligt ball. vi var tydligen på blå månen. men det kommer jag inte ihåg.

Rumpan från 22

hoppas att gurkan kommer

till er alla,
motala

daniel/ greken besoker Rodos

forsta kvallen chillade jag hemma och snackde BARA grekiska med familjen

mandag kvall drack vi retsina(grekvin) med en polare pa koukos kafe och snackade om allt mojligt skit som har hant tiden jag har varit i sverige. blev inte sent och jag blev inte full. kom oskad hem med moppen.

tisdag drack vi BARS och at pita med spett och pita med grekisk korv. gudomliga smakupplevelser!

onsdag kom alex-grek till Rodos och da akte jag till Flou kafe for att halsa och... dricka OL OL OL OL...

torsdag var det KRETA-kvall pa MON CAFE och dar stog jag och Vasilis. drack bars, at notter och strimlade moroter och gurka inlagda i vinager.  grekiska smaker.

igar fredag var vi pa en barrunda i gamla stan, igen, och drack en massa ol ( i en bar  "Angel" kopte vi olen for 70 spenn! darar! aldrig mer skall jag dricka ol hoss dem!) jag var =lite till mycket berusad runt 05 nar vi borjade dra oss till nan gyros-stalle. som tur var hittade jag min bror som jag fick aka med hem.

idag lordag drack vi kafe pa Swedco och nu borjar vi tag pa oss finklader och aka till Dome, club, och dansa, supa, ha kul.

Det var allt fran mig

( kbd har inte svenska )

jul jul strålande jul

första lediga dan e klar. upp kl 09.45 och äta sjukt lång frukost sen var det julstök för hela slanten.

* projekt nr 1: äggost. massa mjölk ägg och gräddfil i en stor gryta som ska värmas LÅNGSAMT. sen skär det sig och man silar det i en form vips e det klart. efter ca 150 min. enligt farsan e detta svingött

*julgodis. rostade mandelflarn blandat med smält blockchoklad och nougat. svingött-

*under tiden kläddes granen och div pynt pyntades med. team olsson (far + bror + bror) är sjukt underskattade inredare/konditorer

*även en budapestbakelse hanns med innan arsenal spelade mot tottenham hemma, en match som ulla fö såg live (ulla du e ett svin ja e inte avis), kl 13.45 då far tog fram skarpölen. det var ok efterson det är jul.

efter arsenal spelade liverpool kl 4 dom vann också. nu på kvällen har det varit korsord och sudoku med irish coffee som snack. GP:s årskryss är avklarat.

över tiden har sjukt mycket julmusik spelats kan bara säga att jussi björling e ohotad som julens konung.

tis-fre har ja alltså jobbat rakt av inget att snacka om.

frågan är: greken, vad gör du?
och den ständiga frågan: var e reuter?

jörgen

hur många gånger säger jörgen maxa i intervjun?

http://www.svenskafans.com/fantv/player/dev_flash.asp?clip=4798&cat=0&list=all

lol 03.19
-var ser man dig 2009? blir det grohed då? med david gylfe?

sittsår?

nu har greken om ca 40 min suttit i samma fåtölj i 24 timmar. när han kom hem igår kväll efter party hos traktorn somnade han som vanligt i sin favvo-fåtölj (den till vänster om man sitter i dom)- imorse vid nio satt han likadant när piotr var uppe första gången. sen vid elva hade han slagit på datorn och körde msn. när vi kom hem nu på kvällen vid sju satt han. hör och häpna kvar i fåtöljen. bortsett från ett klädbyte, några toalettbesök och betalning av pizza har han alltså snart suttit i samma fåtölj i ett (1) dygn. starkt jobbat!

dom e iofs sjukt sköna. och felkonstruerade (man somnar ofelbart, den vänstra e värre än den högra).
han har ny dator kanske ska tilläggas på vilken han tittar på grekiska tv-serier på greekmovies.com. ibland är det greektube.com.


får väl se hur länge denna dator funkar.... de två föregående har ju haft rätt korta liv (5 månader resp 2 veckor.) denna är fyra dagar. någon som vill betta på när den lägger ner?