markören part II



äntligen. njut av det bästa markören har producerat hittills

besättningen

de har varit hyfsad omsättning på folk som bor här i lyan på sistone. tänkte dra en liten genomgång så alla vet vilka som bor här. e dock inte helt säker själv så ja reserverar mig för diverse.

nere precis innanför dörren bor nathan, canada och scott england. nate e en liten spillevink, jobbar med att kränga fancy cocktails på en krog som heter "cargo" kanske, nere i darling harbour. han e en skön snubbe. har även en fräsch donna.
scott e stor och han har varit bortrest ett tag för att jobba med någon form av elektronik på guldkusten. det har varit skönt när han varit borta om vi säger så.

paul och enda från irlnad blev som sagt vräkta för att dom var laserfulla, rökte inne och härjade runt med horhuset som ligger vägg i vägg med vårt hus. (på tal om horhuset,
the kastle, hördes mycket trevliga pisk- och smiskljud därifrån inatt.)

i deras rum bor i vilket fall två nya irländare, robert och danny. dom jobbar som nån form av it-rekryterare på nån support nånstans. äh ja vet fan inte vad dom gör men det handlar om it. dom e lugna, får väl se om vi kan hetsa igång dom på söndag då de e st patricksparad i stan.

sen bor det två fransyskor som flyttade in i det franska parets rum när dom flyttade för en vecka sen. den ena e trevlig den andra ser man aldrig.
den sista(?) e från holland hon heter elisabeth men kallas elsa. tror jag. när ja o osta hängde me en svensk brud på puben i torsdags visade det sig att dom var polare. det var lite sjukt.
det var alla.
ja och piotr bor i det sista rummet. vi har balkong. vi vinner. även om vi har kackerlackor på besök titt som tätt. hade en i sängen en natt. under kudden. då var ja inte kaxig

236

de e jobbigt att köra blogg när man inte kört på länge då finns ju massa man inte skrivit om som man borde rapportera. det skiter ja gött i för tillfälllet
suget på att blogga har lyst med sin frånvaro men nu har ja läst lite bloggar och tänkte kötta lite. köttet smakar fint här nere men fan alla biffar e typ kassa dom kör mest med kyckling. känguru smakar fint i tacos.

idag var första arabisklektionen. ja fatta fan inget. sjukt märkligt språk.

böcker har även inhandlats. blev ca en i varje ämne utom i ett ämne där det blev två och i ett annat där det blev noll. summan blev 354 dollar. lite mer än vad det kommer kosta att lira fotboll med skollaget en termin. märkligt nog verkar endast 236:an blivit uttagen. han ska lira med dom mäktiga 6:orna. 234 blev rejected och 235 lyckades susa bort sig han hörde inget så teoretiskt sett kan han vara uttagen nånstans.. med tanke på klassen hos vissa uttagna borde det inte föreligga några tvivel om saken men kanske e alla coacherna blinda eller så gillar dom inte svennar som bara stannar ett halvår.

även så anländer fler svennar till sydney ikväll. två damer kommer och hälsar på. de två lyckliga herrarna har bokat hotell så nu e undertecknad lämnad ensam. dock har irländarna som bodde här förut, paul och enda från tullamore, köpt en bil. det blen en blå toyota camry för 1500 AUS. ett kap. den går som ett skott. var precis en sväng till stadsdelen kings cross för att scott skulle köpa en påse gräs. kommer faktiskt upp lite luriga dofter nerifrån just nu...
det e med andra ord gött att slippa dom.
plugga e livet.
imorgon e de psykologi och GOVT 1406 vilket ja glömt vad de e.
om de e nåt e de bara att fråga.
ja, de e varmt. sjukt varmt.