per-storm.

chillicake.blogg.se glädjer sig åt att trenden med att lägga "per" till namnet verkar sprida sig lavinartat för att nu smått sensationellt fått nationellt genomslag i och med att ingen mindre än gudruns lillebror har fått namnet per. kul tycker vi och tar samtidigt tillfället i akt och gratulerar till det eminenta beslutet.164457-11
Det som tagit större delen av våran dag och troligtsvis eran också är ju självklart, hur kommer namnen på stormar till? vem är det som bestämmer vad dom ska heta? alla minns vi ju gudrun och för all del katrina. men att denna nådens år döpa den till per ja vem bestämde det?
först kom ju självklart upp att den som finner stormen även får ge den namn så som planeter och kometer och andra naturfenomen, men detta gäller tydligen inte för stormar (kan ju va lite svårt o bestämma vem som e först). enligt ryktet finns en lista tillgänglig där det är förutbestämt vad nästkommande storm ska heta. men om det finns en sådan vem bestämmer den. är det nån tokig skogsmänniska  eller rent av regeringen. för att hänvisa till en känd  svensk sångare -  ja bubblade av frågor.... men i detta fall verkar ingen svara på dom. Just stormen per  har dom då peter stormare som förebild eller kanske party-per som drar fram som en stormvind. är det någon som vet är vi tacksamma för upplysningar så vi kanske kan lösa detta bryderi så småningom. hade varit skönt.



inspirationskälla?

per-storm. här är filmen.

Kommentarer
Postat av: per-öka

underbart!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback