Back in Suncity

Eftersom Stefan hånglar och Petter har fullt upp att få ekonomin på rumpan i balans är det Jamal som står för bloggandet.

Ekonomerna hade ninjafest på rumpan och hade sådär lust att stå i baren så fick de rekvirera experthjälp utifrån. Denna hjälp bestod av Svedan Greken och Jamal som under glada hurra rop och med höga knäuppdraagningar drog mot rumpan. En kväll på rumpan kan ju vara långtråkig och jättetrist och och .......alldeles underbar och det blev det även den här gången. Bärsen flödade ur flaskorna och musiken ur högtalarna festen lyfte nånstans runt 12. Besökarna på rumpan har ju genom åren gjort sig kända som en kräsen skara med uppenbar känsla för stil och gårdagen var inget undantag. Främst var det musiken som besökarna med sin utmärkta smak hade vissa invändningar mot. Det var som vanligt för lite och för mycket av allt men efter att kylen och lagret tömdes på bärs så blev det mindre och mindre viktigt vad som kom ur högtalarna. Efter att dom flesta megahitsen var avklarade och folke dansat av sig påbörjades det stora inavelshångalandet. I ett försök att avsluta det hela inleddes det ett litet tryckarrejs för att få församlingen att fatta att det var läge att avsluta otuktet och ge sig av mot campus för att fortsätta där. kl 3 hade vi dratt av samtliga påwer bällads från "lady in red" till "ta mig till havet" där samtliga Roxette ballader ingick vilket är en del och den tappra publiken var då inskränkt till 4 pers i lindrigt nyktert tillstånd där Svedan, trots att han bara tagit "läsk" ur baren, var den fullaste.

karlstad

nu har jag, kungen, kommit tillbaka till karlstad. det var en fin resa med agge. tack agge för sällskapet. dock när ja kom hem fanns ingen bärs. ig. det löste sig dock ganska snart när bobo och agge kom. dom hade med sig bärs. tack bobo och agge. sedan gick vi till unionen via ulla för att hämta en platta. på unionen satt det barn som drack öl makalöst långsamt. det var lilla sked, frasse grenslarn bl a. sedan gick vi på krogen glada ankan där det var bra stämning. sen åkte vi hem. nu verkar ullas nyckel vara borta som ja hade. tack gud. här kommer greken.

Greken här. kom tillbaka till frödingshöjd för c.a. 3-4 vecker sen och det var inte en jävel! sat med bobo o kolade på tv hela dagen! sagt men säkert började folk koma och nu är  alla på plats. hade några pang-kvällar här med petter och gälp av stro-80! fulla konstant! 
idag är det dags igen! fick höra att vi skall jobba på rumpan ikväll tillsamans med stefan o jamal.  först skall vi gälpa jamal flytta in hoss ulla, värma upp o sen fortsätta på rumpan.

mamma jag mår bra.

cakes nya partner

sitter här och kikar på lite fiskar. det står ju klart efter våren och sommaren att det måste bli tillökning i akvariet. dels har cake gjort sig förtjänt av det dels har det varit en strykande åtgång på de tio i våras inköpta neontetrorna. alla e slut.

cake behöver en livskamrat. det ska han få. vad det blir för sort är öppet för diskussion. ska det vara samma sort? behöver han kanske nåt lite mer vågat? lammkött?
dock behövs även en
algätare som kan hålla rent i akvariet. då behöver man ju inte städa så ofta.
sen tycker ja det är hög tid att dra igång idén med en attackfisk. måste ha lite aktion. då följer det ju per automatik att man också behöver fiskar som kan bli uppätna. fruktsamma fiskar som inte tar slut om nån råkar bli uppshottad, förlåt uppäten.

guppy eller black molly känns som gamla klassiker som lätt skulle kunna ta en plats. dock blev ja sjukt sugen på en blå gurami. kolla tusentals ägg!

fan detta blir fint. måste ha tag på en fish me lite killer instinct så vi får lite fart på dödandet hemma. cowabunga!

return of the king

när alla andra bara drar stannar ja kvar och jobbar för ja e så kärv. först e de postkörning sen kommer man hem och då ska man bygga hus med farsan. manligt. askungen trodde hon hade det tufft. pff. ja hade gärna bytt.
men nu drar det ihop sig till terminsstart och det märks. fredag kväll lutar det åt att ja kikar upp upp till 656 37 karlstad med agge i hasorna. vid det laget har jamal flyttat in hos öka och sen på söndag kommer
kines till frödingshöjd. oj oj oj detta kommer bli fint.
ja har även skaffat mig en gladiator som heter glutus maximus han e grym och grymmare kommer han blir när ja börjat kriga me han.

nej nu ska ja ut och löpa milen innan det är dags att mjölka korna. när ja sen har skurat stian, satt luckera för fönstrena och lagt locket på brunnen kan ja ta mig fyra timmars välförtjänt sömn innan de e dags att gå upp i svinottan igen.

jaja ska bli skönt att börja plugga igen så man kan ta igen sig lite.

/kungen

pubis

image64

john zellmers besökär snart slut. han ska åka hem ikväll efter att ha bott här sedan i fredags. han gjorde tenta idag. han sög. men nu ska han hem. min gammla fadder. hej då.

harry potter

agge agge agge. nu när du tvinga mig börja läsa dessa barnböcker får du fan komma hit med sista boken så att jag kan läsa den. har fanken läst ut alla de första och nu väntat i 2 veckor på sista boken.

håller dock fast vid att harry potter är barnböcker. 6 första böckerna tog 3.5 vecka att läsa ut. sjukt. underhållande. javisst. men max klassas de under ungdomsböcker. nej. nu vill jag veta vad som händer. lika bra. agge player skärp dig.

det vore synd om någon plötsligt börjar palla

närmare sig med stormsteg till karlstad. fredag drar det igång med fler förberedelser och planering. lördag är det teambuilding. idag har jag öka beställt diverse tillbehör för kommittén. längtar redan. pistoler och grejer. fan va manligt. laddar genom att se massa snutserier. de gammla vhsen med snutarna plockades fram. jan-olov och herny är ruskigt heta. finns några oförglömliga scener i serien. se den igen. gör det nu.

- "det vore synd om någon plötsligt börjar palla"

åh du din...

PSQ

perceived service quality. mycket intressant teori som jag nu putsar lite på uppsatsen. jag rekomenderar alla att fundera lite på alla tänstedimensioner inom denna teori. dessutom finns det en bra artikel av Michael K. Brady och Joseph Cronin Jr. om underdimensioner. Tjänstemötet kan ju lätt rendera i Attityden, uppförandet och vilken expertis personalen har. Detta var ett exempel. Mycket intressant. Ekonomi rocks.

/öka

semester, någon?

här i kungshamn lever livet. så när chefen frågade idag på jobbet: - du, stefan du som e så snygg och bra på att dela ut post, vill inte du jobba nästa vegga og? då frågade jag hur vädret skulle bli. dom sa att det skulle regna hela veggan. fan då e de lika bra att jobba tänkte jag. så nu ska ja köra en vegga te. fint. sommalov va e de?

på lördag e de sinnesferre i ljungskale by och alla som inte kommer e gay. petter vässa dig.

nu blir det stickan larsson igen. han e fan grym den snubben. läs!

/ jafar

stolt

jag har alltid varit svag för försäljare. svårt säga nej. men igår lyckades jag. bredbandsbolaget försökte pracka på mig deras samarbetspartner telenor. jag avvärjde vackert. jag är stolt över mig.

/öka

jag är en gladiator

testa själv att vara en! så startar vi en guild ihop. kom kom kom det blir nice. på en gång. vi lägger upp den för alla dom. det blir nice. kom kom. kom kom.

Join me!


biblioteket

nu sitter man hr i biblioteket igen. andreas syns inte tilld ock så jag får spendera tiden med att blogga. reuter är med mig. lite häftigt sitta här igen.

en lista på vad jag lyckats göra för att spendera tiden:

* pillat med inställningar till skolans trådlösa. sparat uppgifterna.
* logga in facebook och acceptera en "vi är vänner" grej.
* kollat mailen. fast den kollar sig själv så fort man är ansluten. men tar på mig den uppgiften.
* läst på svenska fans. det finns dumma folk här ute på nätet alltså.
* läst everyday combat blogg.
* smsat till personer och frågat om min plånbok ligger där.

tja det var nog det. så nu ska jag ta tag i personliga grejer. eftersom jag börjar bli lätt uttråkad.

liveblogg

kvällen börjar rinna ivg för killarna. men de  hinner nog med ngn mer bloggning innan utgången.

http://blogg.aftonbladet.se/15990/

en rätt slö sommar hade ljuspunkter

vi hade kul några gånger trots det annars magra utbudet med sol osv. vi skaffa känslan på annat sätt.

så här kul hade sovarn och svettan när vi väl körde på.

glada dagar

spännande att se hur kul det blir till hösten!

nya hjälten

hängde på agge till ett gäng nere på springet. det var ett enormt fräscht golv i den kåken. i vilket fall kom han förbi. hjälten. fullast i världen. hörde två stories om han. ena hade han kommit till en fest med knähöga cowboyboots på sig. tagit av sig högern blandat lasergrogg på brännvin special och sänkt den rakt av.
andra gången hade det varit kö till toaletten. av med stöveln pissa i den sen hälla ut genom rutan. på med stöveln igen. fifan vilken ball snubbe.

gurka tvättar

ett par otvättade RÖDA mjukisbyxor, ett par VITA t-shirts och strumpor. detta resulterar inte helt oväntat i att de vita plaggen numera är ROSA. starkt jobbat gurka.

vad beror nu det här på? som jag ser det finns det två alternativ

alt.1. gurka e sugen på att hänga med i svängen. han odlar kotlettfrilla och vill bära rosa. han e dock inte sugen på att handla dylika plagg i konfektionshandeln utan skapar själv hemma.

eller

alt.2. han e full?

gurka har du någon kommentar?

semester

Så var det dags igen! äntligen fria från öka och vad händer jo det blir fest direkt!!! Stefan blir friserad av Gurkan och vilket klipp sedan. Jag sköjar inte! Chill och cake rimmar på mistake och det är ju vad petter är eller iaf alla de som tror något annat. Vi andra vill be om ursäkt å hans vägar för alla krossade hjärtan i världen. Och en speciell hälsning går till vår kära granne i nordväst Island där ryktet går att hjärtan håller på att brista.

Apan syntes även ute på stan i går han hälsar sås och potatis och meddelar att han inte bara äter bananer utan också gillar mat i alla dess former och smaker.
- ööö öööö jag e apa...... mat mat ge mig mmmmmmm kebab oj pizza! chill

majsan

sovarns isländska är här. vi firar sista dagen på jobbet imorogn. öka frågar isländsksan om hon är billy idol rockare eller nyare freak rockare. svetan rycker in

- have you met my mother. shes also a freak.

allt är som det brukar. freaky.

årets största dag!

IDAG ÄR DAGEN KOMMEN. VÄRLDENS STÖRSTA DAG. VI HAR ALLA NAMNSDAG IDAG. PER-SVETAN. PER-MÄRKARN. PER-SOVARN OCH PER-NJA.

NU TOG NJA EN BÄSSA FÖR ATT FIRA. WOHO!


sovarn och märkarn sover fortfarande.

fest

svetan eftersvettas. han har löpt och dricker nu bäss. han ska på kalas. det ska bli kul. han återkommer imorgon. märkarn och sovarn sover. sovarn sover minst 14 timmar om dygnet och hinner ändå med att bara vara trött resterande 10 timmarna. snart medda. grillat. gött. mums.

obs ny bässa till svetan

märkarn

märkarn flyttade idag in granne med nja på jobbet. gurka kom alltså till ökas avdelning. öka fick lära upp honom. gurka kallas numera märkarn efter excellenta insatser med att fästa klisterlappar på kartonger. mycket bra jobbat. the power is strong in this one. lasse hade vart stolt över hans adepts adept.

you think you are to cool for school, but i got a newsflash for you walter cronkite... you arent!
(http://www.moviewavs.com/php/sounds/?id=gog&media=MP3S&type=Movies&movie=Zoolander&quote=toocoolforschool.txt&file=toocoolforschool.mp3)