Snöbollskrig!

Haft en makalöst snöbollsdag. Började med att vi drog på oss våra fina och moderiktiga overaller och skiddressar för att mysa lite runt campus. Började bra och träffade Bo-Johan med flicka, litet krig utbröt och Susanna fick en träff på ett för killar mindre bra område att bli träffad på. Bo-Johan valde att ta den på ögat istället. Snigel på ögat, snöboll på ögat. Har du inte betalt tv-licensen din tattare?

Vårat andra test blev killen i fönstret på duett elva. efter ett par sneakattacks hittade han oss och fick in en bra träff på per-ökas axel. starkt. tokroligt. Ett par gerillaattacker senare, bland annat på 54an, så kom attacken mot triogatan 1. Två killar i ett fönster som tyckte det var roligt till en början. Vi dolde oss och de började chansa och skjuta lite soft air gun mot random platser. Efter tagit nya positioner missade de totalt vart vi var och kastade smällare åt fel håll. hah!
Fortfarande på trio 1, loke kommer ut på balkong och kastar bollar mot oss. Vi kör kniptångsmanöver och fick in någon boll mot den öppna balkongdörren. Sedan händer det. tre femtonåringar kommer knallandes och bjuder upp på krig. En timme senare och många bollar kastade, blixtlås- och flankmanövrar i högervarv genomförda, håller våra axlar på att ramla av så vi tar till harvärjan. per-lennart har förövrigt anslutit. på vägen tillbaka till HK möter vi emellertid en två man stark patrull från falköping och ett mindre slag utbryter. låt oss säga att vid det här laget vet de att de lever efter ett par "glufsar" bla, (för oss vanliga dödliga heter det fortfarande "mulningar").
detta förde också med sig att vi hamnade utanför trio 1 igen detta var bra för oss men inte för dom för nu var grabbarna inte så glada över att bli beskjutna. de gick till motattack med både snö och kulor vilket bara medförde att de tog ytterligare smällar. dubbel-hah!

Nu var axlarna helt av på alla, om någon hittar våra armar ge dem till oss i skolan imorgon. skitsvårt at blogga med en arm. Tänk bara på hur det ska gå att skriva med fel arm på tentan. Nu sitter vi dock hemma och har ätit lite go mat. En chill dag. Sova snart. tentaplugg imorgon för oss alla.

Bilder kommer imorgon. Obs, [email protected] .. maila på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback