foamparty jä

mycket skum och mycket blod och glas o div. chill
idag e ulla me og. bra. nu drar vi ner å tar en pezza. efter möe om och men kör vi bara. musketööörs igen. jamal. lets go!

idag

nu ska vi ut.. kommer bkli härj... ja e ja å steff e steff ola e me frugan....... va ska man gö... altt löser sig alltid


rätt av. butta e gay

midsommar i bilder.

torsdagen började med en utklädningsfest. fr. v. joker, mutantas, gurka, svedan, pikka, jamal.
lägg märke till frukterna i drinken.

ulla e trött . men barbie e med.

så det var torsdagen typ nu orkar ja aldrig mer. vi åkte till kanten i hunnebo ca 8 pers i en clio. natten avslutades med att ulla o svedan sov i tält i trädgården. alla andra e gay. chill
fortsättning följer.

första dagen på jobbet... eller?

ja nu var det ju alltså inte vecka 27 denna vecka och ja skulle alltså inte börjat förrän nästa. men men inga problem nu kör ja denna ist så e ja ledig nästa.

// svedan

lördag på klippor

gick fint. live musik. härj. badning. blåval. vitval. kortspelande. slovakier. dåliga skämt. utgång. slattar. dans. denna kkvällen hade allt.

varför är inte min bil tvättat när lappen har sin ren hjord?


kort om midsommar

det var chill. petter gick runt och ordnade och donade med tävlingar och tipspromenad. stefan var lite lullig lite för tidigt. det sjöngs enorma mängder med kareoke. barse drog längsta stråt och vann här. öka var ganska menlös. men han har ett bra snitt nu. två helger och två gånger mobil borta. mutantas var en rikktig mysgubbe och gick runt och såg mysig ut hela naten. agge var en player.

mer senare.

planering

reuter är sjuk

- kom igen nu gubbar nu måste vi planera dagen

feeeest! första gången vi planerar

Hej jag heter Gurka och jag är här.

Är närvarande och frisk i skallen, ,åja hyfsat iaf. Annars talar jag mest med damen och studerar fåglar. fan nu pajade just sängen så ja orkar inte mer

hajen ska besiktas!

mån 15.30

håll tummarna!

/ uppdatering.
hajen gick mot förmodan inte igenom. den hade tre (3) fel:

1. vindrutespolare, ur funktion.
2. positionslykta, fram höger, ur funktion.
3. motor, oljeläckage.

bra att veta:
    färdbroms bromsskiva, bak, båda sidor, inre, insida rostangrepp/liten anläggningsyta.

detta resultat har inget med vår skötsel av bilen att göra¨utan vi skyller helt detta debacle på tidigare ägare, ingen nämnd ingen glömd ove.

fan kom just hem

efter en tid i ljungskaleby. har varit enormt fint med mycket bäss mums. har träffat hela gänget från motala fast borensberg. enormt sjuk dialekt mycket roligt. är det någon som undrar något om vitvaror så har johan alla fakta. miele tycker han gör riktigt bra maskiner även om det kostar lite mer.
filmstjärnan mår bra han ska till kina snart. han e arns barn.
pluttas tomas ola axel kör på.
gylfe e galen som vanligt. kan bli ett samtal från harry haffman i veckan. vaktolof chillar på kullgrens med juggarna.

cykel till ljungskile i onsdags tillbaka idag som sagt. sjukt jobbigt idag åtta mil har aldrig känts längre. nu blir det nog bingen loke vi kör sjösport nästa helg.

/ svedan

utegång

litet gäng samlades här hemma. kortspel. krossad som vanligt. fan klunkar är inte min grej att spsela om. reuter pratade inte konstant i telefon iaf. såg ingen båt som tog oss till smögen utan fick bli kanske istället. slutade med att bossen söp ner mig. 5 tabasco shot. fan jag har blivit vek. straffspark att klara egentligen. utslängd. chill. reuter tog hand om nedslagen person. han är en sådan snäll människa. om inte han kommer till himlen vet jag inte vad jag ska tro längre!

ice dragon

fredag i smögen

igår var det första festen sen vi kom till smögen... stefan var inte med han har gått å blivit så enormt tråkig.... så de va ulla å reuter som fick hålla ställnigarna i stället.. de gick enormt bra för dom då ingen kommer ihåg vidare mkt
.. kokrt sumering av kvällen
 kom hem från jobbet innan sex iaf, börja direkt å dricka bärs sen kom sagge grete å lill tärning, sedan e de ganska svart.. när svedans mor å far kom hem så bjöd micke på ett musikaliskkt framträdande på synten, sommar å sol gick hett om vi säger så.. sen blev de havet för oss, där förvinner de sista man hade en möjlighet å komma ihåg... så summa sumarum bra kväll tungt å jobba dag å en mobil som försvann... sommaren har börjat.....

ännu en dag

där egentligen inget händer. men gick hem 17.35 idag. skönt. somnade runt 20,00 tiden. Ägge valde att väcka oss med ett besök. mycket sjukt snack. reuter är enormt .. sms och telefon kåt. same person. ägge ligger vaken ibland och ångrar sig. sicka nötter. stefan kom hit nu innan jag blir smittad av detta sjuka beteende.

nu fan sova. fredag imorgon. enormkt sugen på bässa. synd ägge lurade mig jobba på lördag bara. livet leker. jag har iaf inte sett ngn gräshoppesvärm.

tidig hemgång en onsdag

efter 21.15 och 21.20 som sluttid på jobbet veckans två första dagarn blev onsdagen lugnare, gick hem en hel del tidigare. 20.45 faktiskt. nu kan man äntligen få sova ut. 05.40 ringe rklockan. gott. reuter luktar fesk.

per-öka

sommarlov e jobbigt

26-27 arbetstimmar på två dagar. fortfarande blekast i världen. kallar brännan uppsats/sommarjobb bränna. Dax att sova. upp 05.40 igen. blir väll 06.30-21.30 imorgon igen. kör bara.

/per-nja

kungshamn

nu är vi här vi kom hit igår söndag alla utom gurkan som ska kramas med sin dama en vegga te. reuter å öka har gjort sin första arbetsdag den varade 14 h. härligt. svedan chillar hårt för tillfället endast lagat lite cyklar och lackat nåt.

vädret e enormt fint. chill

vi har haft fest. igen

ja det var en vanlig lördag.



irani kan inte heller höra skillnad på svedan och öka.

efter att sverige vunnit (?) körde vi rundan i stan. hajen fick soppatorsk. nakenbad i fontänen på torget. dock fanns inget vatten i men det hindrade inte oss.

orderbekräftelse

-pip, pip!
när öka loggar in på msn 02+ i natt dimper det ned en orderbekräftelse på en macintosh i hans inbox.
vi kan bara kallt konstatera att trenden att inhandla elektronikprylar på fyllan fortsätter. trenden som startades av pappa pj en natt i våras då han beställde ett xbox 360 efter en pokerkväll med en del inmundigande av bärs. vi gratulerar öka till detta kap och hoppas han e nöjd med produkten

öka har valt att inte kommentera händelsen

campusfest

ja den var ju förra helgen. en rätt normal campusferre med ett klart lysande undantag nämligen hoppet från öster talibanerna.
detta eminenta brännbollslag tog sig an invasionsstyrkorna från väst på ett mycket övertygande sätt och utkämpade sitt jihad på ett mycket framgångsrikt sätt.
det hela slutade med att talibanlaget under ledning av kapten ali baba kunde lägga hela umma under sig och slutligen besegra samtliga otrogna.
ska inte säga att det var en promenadseger men vi var aldrig rikitgt pressade. trots att vi i finalen tappade ca en tredjedel av laget och de andra var dubbelt så många.

vi hade greken med guldbyxorna.
 
alla kan dra.
inshallah

haidi.

kinez.blogg.se