new wheels on the block.

http://video.feber.se/feber/art/19963/boys_on_wheels__new_wheels_on_/

3-3

i första matchen. inte ball. men men. matchreferat

nu blir det sömn och ladda. frågan är hur pikka o buttas form är imorgon då de har invigt ordentligt ikväll, men men dom har varit med förr. chill

presskonferens

image38

hölls igår. här kommer ett utdrag:

"- Nu börjar det!
Efter en tids uppladdning inför Student-SM i 7-manna soccer, så drar det hela spektaklet äntligen igång idag 17 maj (en dag som våra grannar i väst refererar till som nationaldag).

Nyhetsbyrån AP rapporterade igår från Smirno FFs presskonferens, som hölls på RumpanBar! Meningen med mediaträffen var att Coach Loke efter en tids spekulationer ville räta ut en del frågetecken.

Här kommer en snabb summering av presskonferensen:

VF: -Hur ser läget i truppen ut?
Coach: -Läget ser bra ut. Bara Ulla Öberg som egentligen är osäker med sin ljumssträckning, men enligt läkarstaben ska hon vara spelduglig tills premiären. Moralen i truppen är hög och grabbarna vet att de ska jobba mot samma mål.

Slitz: -Hur kommer spelet se ut? Vad är er taktik?
Coach: -Snabba omställningar, effektiva avslut kort och gott.

Cats: -Hur är det med divalater inom truppen? Nån spelare som anser sig vara förmer än någon annan?
Coach: -Nänä, dessa har jag, Coach Loke, tagit ner på jorden och fått dem att inse att det inte är spelaren som gör målet, utan laget.

NWT: -Vem tar kaptensbindeln?
Coach: -Den frågan tar jag med mig hem och funderar på under kvällen och morgondagen. Den spelaren som ser piggast och målfarligast ut ligger bäst till.

PR-ansvarig Per-Lennart Claesson bryter här in och avslutar presskonferensen. Efter detta togs det bilder på vissa av spelarna i det nylanserade matchstället, ett ställ som går i det limegröna temat.

Nu är det snart dags för kickoff i den första matchen mot FC Vägbula, 13.40 nere på Sundsta plan 3.

Fler nyheter kommer kontinuerligt under helgen,
CIAO

smirno ff har fått hemsida

jajamen!

och den hittar du
här. mycket intressant läsning utlovas titta speciellt på spelarpresentationerna där vi lagt extra mycket jobb.
vill även passa på att tacka våra sponsorer: smirnoff, taxi hajen, ove von lallerby m. familj AB samt karlekon.

kötta

smirno ff

kör första marchen torsdag mot fc vägbula lutar åt en promenadseger. 13.40 på sundsta. ryktet säger att det även ska spelas in en ny nike-reklam då med de tekniska undren i smirno ff.
om det inte framkommit ska alltså laget inkvarteras på rumpan bar och sen kör vi några matcher på fredag åsså ska inte vara några problem att vinna gruppen och gå till a-slutspel.

glöm ej att det är sports bar fre-lör med chans att mingla med stjärnorna och kanske få en autograf... kommer även bli lite tävlingar med såpabandy, dart mm så kör på bara.

Rösta frisyr

bull

Vad blir svedans nästa frisyr? bestäm nu! rösta på din favorit!

studentiad

smirno ff. det närmar sig. enskild träning idag. öka klen med sträckning. vi andra på topp. vi är inte bra men har kul. träningsmatchen imorgon verkar bli isntälld. skador och resor stör uppladdningen. cake

smirno ff

tågar på. två träningsmatcher inför studentiaden hittills. första mot lärarna typ med johannes å dom. 2-2 efter full tid avgörande på straffar där smirno och framförallt målvaktsvirre imponerar och vi vinner med totalt 6-4.

andra matchen mot martin o tompa o gänget. tät första halvlek där smirno tar ledningen genom ett oerhört vackert mål av svedan efter assist från doktorn. 2-1 i paus blir tillslut 6-1 efter att det runnit iväg i andra. matchen spelades på örsholmen i solnedgången och den månghövdade publiken var mycket nöjd med underhållningen.

närmast väntar enskild träning i veckan därefter träningsmatch mot lärarna återigen på lördag på gräsplanen borta vid campus.

sköna pucken

uppsats och tentaplugg. eat shit. nu fan ska jag dricka 3.5or ett tag till och kolla på mer stockholm live. youtube ftw.

/per-öka

nya bilen..

med en teoretisk(!) toppfart på 155 km/h är en sådan här:
image36
en citroen bx. mycket vacker och efter en första ¨provtur kan vi konstatera att den även e mycket komfortabel, lite beroende på vilket läge man kör.

fulast i karlstad

jag är utvald till fulast i karlstad. åh vilken lyckas dag. fick en ipod för att tänga ute alla andras hånande kommentarer. underbart. se top tre bilderna och intervjuverna på följande länk:

http://web.mac.com/crjoakimbank/iWeb/Apple%20on%20Campus%20Karlstad/AoC%20-%20KAU.html


lycklig. mer kommer snart! vi är igång igen.