expedition fisk

(tänk robinson-röst)

De var 16.
Nu är de bara 2!
det har blivit dags för final i "expedition robinson: 'aqua edition'"
efter en tuff och krävande månad har det i och med huggers frånfälle blivit dags för final då bara MALEN-MALIN och påfågel är kvar. men eftersom den deltaganen som senast åkte ut gjorde av egen vilja kommer an joker träda in i hans ställe!
det har under en längre tid ryktats att en köttbulle-mördare är på väg in i tävlingen och vi kan väl bara säga vi varken kan bekräfta eller dementera dessa rykten. fortsättning lär följa.

image66
cakes mördare har äntligen mött sin skapare.

vi avslutar med petters fina sista ord till miss cake på hennes begravning

" - brinn i helvetet"

ett till dödsfall i vår lista!

En av huggarna hittades precis just nu utanför.
Det såg lite tomt i akvariet och då tänkte vi kolla lite o se  hur mördarna och malin har det.
Jo. det var inte "mördarna" det var vist bara "mördaren" kvar! En av dem hade lyckats hoppa ut ur akvariet någon gång under dagen. han var vist lite tor men ändå blöt i ryggen. det betyder att olyckan skedde nån gång mellan 18 och 21 i absolut tystnad eftersom jag, Daniel/Greken, satt och kollade på tv den tiden.       tv:en är för övrigt previd akvariet.
Vi väntar nu bara på att höra vad obduktionen visar. Om det var en olycka ELLER om hugg nr2 är för girig och vill ha akvariet bara för sig sj. detta skulle i sin tur troligen innebära att vi snart kommer att få en till, den sista, morden.
Ja just det MALEN-Malin!
nu är det sängdags. om man nu kan sova efter mord i sitt egna hem!

hej mitt namn är Petter

jag har länge funderat på varför jag inte fungera i samhället, kan det bero

sant

brudar e skit

det är moget att lira dator

OCH FÖRBANNAT BALLT. chill

oj oj

cake e död men vad gör det? ljungskile spelar i allsvenskan nästa år. miss cake e också död. men nu e det fest.

lan

skönt klarade precis x hero siege 3.12 en mycket svår bana sista bossen var överjävlig. kl e 04.05. ja greken ulla å bobo har gjort ett fantastiskt jobb har spelat sen kl 21 ca. nu blir det sussa sen kör vi igen om ett par h. tenta på fredag inga problem. än en gång tack killar det var skönt som fan att vi klarade denna banan. alltså det är ingen lätt grej att lyckas med faktiskt. hej då

ny fisk

ryktet säger att det kommer en ny fisk ikväll. han ska tydligen vara en elak jävel och om det stämmer lär han passa bra in

cake update

sir cake har fått nya vänner ja det var iofs länge sen men det är iaf så och här kommer lite om dom. för det första har vi miss cake det är alltså sir cakes nya hustru det går bra mellan dom i början var han ordentligt het men nu har han förmodligen lekt av sig det mesta för han e inte riktigt lika på längre vilket iofs kan bero på att det även bor två huggfiskar i samma akvarium detta e inga vanliga fiskar utan riktiga mördare dom har redan 11 liv på sina samveten då räknar ja de 10 neontetrorna som var veckans fisk när vi köpte dom och som var borta efter ca 4 dar.
även så räknar ja grodan som hittades en morgon på golvet hemma ca 8 meter ifrån akvariet det är alltså ingen kort väg för en vattenlevande groda som är ca 2 cm lång vilken kämpe. nu kan man ju hävda att han tog sitt liv och inte blev mördad av hugger och påfågel men som vi ser det var huggarna så enormt taskiga mot groda att han tillslut inte såg ngn annan utväg än att ta sitt eget liv. rip groda. hugger och påfågel är fö namnen på mördarfiskarna de e dock inte officiellt och det kan hända att ja får en reprimand om mina kolleger läser detta men det är en risk ja e beredd att ta.
sist men inte minst jo det är hon förresten är malen malin att hon heter malin e ju rätt uppenbart efftersom det är en mal och malen rimmar på malin.
till sist kan väl tilläggas att kärleksparet sir cake och miss cake har det rätt tufft nu huggarna e rätt heta det flyter rätt mycket fendelar i vattnet i nuläget men det är nåt de får lära sig att leva med om inte vi skaffar större akvarium får kanske ta och snacka lite med motalafreddan han har sjuka akvarium hemma hos sig bland det värsta ja sett i akvarieväg. hej då

boskap.

ja just det, de e nämligen boskap som är det nya nu. eller ja inte nytt kanske ja har funderat ett tag på att sätta mig in lite mer i denna värld eller framförallt nötkreaturen då. ja har hunnit titta lite snabbt på det nu och ja tror att ja huvudsakligen kommer fokusera på mjölkkor och biffkor fast det inbegriper nog iofs alla nötkreatur. ja fick upp intresset för kor i somras när jag körde postbil på landet oj vad mycket kor jag såg. (en liten parantes bara)
mina favoriter i nuläget är svensk låglandsboskap (SLB) och svensk rödbrokig boskap (SRB). detta är kor som ja e säker på att alla känner igen SLB är bregottkor och SRB samma fast röda ist för svarta.
båda raserna är mjölkkor här kommer lite fakta:

SLB är en stor, svartvit-brokig ko. Rasen kommer ursprungligen från Holland och norra Tyskland, och finns i varianter över hela världen. Våra svenska SLB-kor kallas också Svensk Holstein. De väger 700 kg och ger cirka 9 000 kg mjölk per år med en fetthalt på 4,0 % och en proteinhalt på 3,4 %.


Svensk röd och vit boskap (svensk rödbrokig boskap)- SRB Det här är den vanligaste mjölkkon i Sverige. Rasens ursprung är gamla svenska röda lantraser. Numera har den också finskt och norskt blod i sig. SRB är en mycket frisk och bra ko som väger 600 kg, lite mindre än de svart-vita korna. Den ger cirka 8 000 kg mjölk per år med en fetthalt på 4,4 % och en proteinhalt på 3,6 %.

källa
arla.se

ja detta var nog allt för idag jag har iofs även tvättat och städat med min internationella vän. greken var också med.
obs ja har även numera en ny på msn det är boss. hej då

ja just jävlar i havet ja glömde nästan att ja såg stefan holm på skolan idag det är ju helt sjukt en svensk os-guldmedaljör mitt framför näsan på mig. det slår den gången jag såg kirsten belin i bibblan och den gången ja såg ulf karlsson på systemet tillsammans. (ja fick iofs ök med uffe och en liten nick sådär i samförstånd han pratade iofs i mobil men ja tar åt mig.) tack boss att du gjorde så ja kom ihåg att dela detta det kanske största ögonblicket denna månaden med dom som läser detta vilka det nu kan vara vad vet jag. hej då

när vi ändå e inne på reklamfilmer

mjölk är livet

http://home.bip.net/christoffer45/reklam/Arla.mpg

vimmelbild

image65
fest hemma för två veckor sen kanske den gången grannen klagade 20.30 med anonymt brev. moget.

ljungksiel

en grek och en svenne och en kinez åkte med en halvgrek till ljungan ifredags. det var roligt. under färden fick vi veta hur man myglar igenom en röten grekisk bil genom den privatägda grekiska bilprovningen. myckekt lärorikt.

sen var det match. den gick inte bra. men oj vilken publik 2300+ redovisade åskådare skapade ett enormt tryck. kenny pavey var ett celebert besök han kunde man sikta på slipsläktaren där han fick vinka i paus på speakern filles uppmuntran. "kenny pavey kenny pavey på turisten jobbar hans tjej"

på kvälla var det lite fest  först enormt fin grillad medda hos gurka sen firmafest i stan. rodins marin slog på stort nästan samtliga anställda var hemma hos staffan och drack hembränt. på harrys kom inte greken in för han är bara barnet. vi körde annan krog skoj skoj. nattbuss hem grek sov 99% av resan.

idag söndag skulle vi (jag + grekland) åka till buss till uddevalla för att ta tåget till karlstad. vi missade bussen. -oj oj
 vad ska vi ta oss till? mm efter lite överläggande bestämde vi oss för att lifta. vi ringde till en
liftarexpert
och fick lite tips (göm greken). det gick sådär men då hände det. en liten bil med en "övningskör"-skylt på stannade och hör och häpna vi fick åka med. det var anita 75 som skulle åka med sitt barnbarn till uddevalla och hon hade körkort det var hennes ättling som hade övat. som tur var. "- ja har aldrig plockat upp litftare i hela mitt liv men ni såg så snälla ut"
vad hände där? anita har nog villkor - glasögon i körkortet men det var iaf en mycket trevlig tur. sedan på tåget hittade greken en dama som han e hos nu. vilken kille. zito to hellas. 

nej fan vad hände med romanen? fi fan vikket långt inlägg ja fattar inget.

vafn

grekens nya favorit när det gäller reklam. ok ja diggar den og.

http://www3.speedyshare.com/data/373429639/6376101/14648863/SJ-reklamen.mp3

svinbra

sen är det även så att ljungskile sk, denna anrika fotbollsklubb spelar hemma på lördag. avancemang till allsvenskan är ett faktum om man lyckas vinna matchen. de e bra. så heja på ordentligt allihopa. behöves inspiration kommer den här

http://lsk.se/fprw/musik/01.%20Vi%20%E4lskar%20LSK.mp3

"...de smeker kulan som den vore av porslin..."