fantasfiskt! fishy! hur är det möjligt?

en bragd har genomförts. en chock-bragd en i särklass lysande prestation har genomförts. det är nästan kufiskt.

i tio dagars tid har en slöjstjärt, ensam mot ett iskallt innanhav med förrädiska underströmmar, kämpat för sin överlevnad. kampen har följts på avstånd då denna hjälte varit helt isolerad från omvärlden, av en alltmer misstroende beundrarskara.
tankar på att ringa länsfiskalen för undsättning har funnits.

igår fick så kampen sin upplösning. bobo var hemma med proviant och vi kan glatt meddela att cake fisksson lever! vilken kämpe.
han har  blivit befordrad. numera är hans fullständiga namn cake "robinson crusoe" fisksson och ingen kan ge han skit längre.  han kan inte heller längre bli konfiskerad.

leve cake!

vår server har varit nere

chillicakes londonbaserade server har haft vissa tekniska problem och frekvensen på inläggen har därför sjunkit.

nu är vi uppe igen. uppdateringar kommer komma ofta..re.

vi tackar  våra sponsorer

tema gurka

Gurka, lång, hård, saftig, kung. Grön.
jag såg en elefant igår. och en kamel. i måndags. idag har jag lyssnat på radio sotenäs 95,3 och i helgen är det festival i kungshamn. dom har rustat med många tält i fall det blir regn. besök gärna hemsidan
www.radiosotenas.se
där kan man önska låt.

såhär löd min önskning:

"hej morgan!
jag är ditt största fan.
jag vill önska en låt.
"creedence - have you ever seen the rain"

motiveringen lyder:
jag vill tacka alla badjävlar för att dom snart åker hem.
sen vill jag även fråga min dama om hon vill gifta sig med mig.
hon heter sonja.

ha de fint."

// uppdatering.
önskningen lästes upp i radion följande dag.

sms

22-jul-07   00:54

"Vi gick hem. Ha skoj! / Sofia å Gustav"

petter får nr till isländsk tjej

alla på strannes rökeri har då gått å suktat efter en isländsk tjej vid namn maria bj.. och helt plötsligt efter ett tags flirtande så kommer maria fram med en lapp till petter å säger kort å gått call me...... sjukt roligt att vinna över alla

chillicake gratulerar sigbritt

hon har världens snabbaste internet. samtidigt funderar vi lite på hennes son peters kommentar: "människor behöver det här för sina liv".

http://aftonbladet.se/vss/pryl/story/0,2789,1123526,00.html

vad hände med maslows behovstrappa?

chill

en vanlig dag på strannes

1516 kg. en pall. 232 påsar. sej- och spättafiléer. vad har detta gemensamt? den gemensamma nämnaren är ungefär 70 000 kronor. och petter.

det finns sbara en person som kan tappa bort så mycket på 10 minuter. alla på strannes är helt i chock. vi snackar ett och ett halv ton. borta. vanished. ingen aning. sjukt kul för oss. mindre kul för rueter som får jobba gratis i ett år nu. ses nästa sommar reuter. vi andra chillar.

fotbollsfesten.

idag har hela gänget plus per-sagge varit och lirat boll. man kan säga att det var en utväxt från moderskeppet smirno ff. oj oj. framtida petter var där och hade koll på hela läget. mats heter han. petter om tio år i ett nötskal. inge samvete och måste vinna. puttade ut lite ungar i leran. alla skratta till ungen grinade. chill. vinst blev det dock inte. framtida petters lag kom sist och reuters lag kom inte helt hundra heller. tvåa första rundan (obesegrade till final) och trea andra rundan. eftersom andra rundan är den som gäller som titelmästare har numera öka ännu en titel i bagaget. mästar öka. smaka på den.

gurki va med i vinnande laget omgång ett. bomb var med i mats lag. inge bra för bomben alltså.

trots detta är det rycket som stal alla rubriker. bombs ryck i andra matchen var enormt. tiden stod verkligen inte stilla. alla som var med fattade inget och vi har nu special granskat ett reprisklipp på sportnytt. sjukligt. alla är helt svettiga och tagna på sängen. den 18/7e kommer numera varje år vara kallad "dagen för ryck" och kommer firas på smögen.

sinnes

irani du e ju makalös. hur kan man inte höra skillnad på öka och svedan? helt sinnes

rycket

under ovanstående turnering stod svedan för en enorm prestation. det var ett sjukt ryck på vänsterflanken. öka såg det. fifan. ni skulle varit där. oj oj ja säger bara det...

hunnebostrand open

vm i minigolf kan man inte säga att det var. lördag 14/7.
butta, pikka, anna och svedan ställde upp och efter en tuff 12-hålsrunda kunde en segrare koras.
helt oväntat var det inte svedan som vann.

butta: 44
svedan: 47
pikka: 54
anna: 58

(kan inte garantera att sifforna stämmer till 100 % eftersom en viss dålig förlorare rev sönder poängkortet.)

kjell fredriksson i våra hjärtan

segerrik dag

märker ni att det står errik i segerrik. häftigt.

idag vann gänget en låda vin. inte huslä då. han åkte till tjejen. posten drar kokrt från kortlek och den som köpt rätt kort vinner. ruter fyra och ruter sex kändes som vinnare redan från början. det blev fyran som tog segern. hjärter kung vann 6 små öl. den hade inte vi.

 mycket bra väder idag. ty första gången denna sommaren. underbart. fast ka ligger i sängen och sover med halsont. de andra två lapar lite sol. chill.

torsdag

grattis anders olsson. 21 år idag. blev tårta och presenter. mobiltelefon. pruttkudde. näsbubblare och en chill flippipong tennis chillimojäng. med lysdioder.

reuter är svag. sover hela tiden. sedan säger han "nu msåte vi aktivera oss". och somnar vid bordet klockan 20.00. de andra spelade uno. gurka börja starkt. bomb med. öka var mest kass men hade flyt i slutet.

nu blire nog bingen. mr blund är snart här.

nytt inlägg

hajen lever tydligen fortfarande. enligt ove har snubben som äger skroten vi ställde bilen utanför ringt han.. mkt roligt. uppenbarligen inte lätt att få tag på ägaren..
sen har det även ringt en till posten kungshamn och frågat varför han inte fått post på hela veckan. kan det vara sommarvikarier som missar? aldrig. det vet ju alla att det är mindre post på sommaren. och reklam har det inte varit på hela veckan...

träningen har dragit igång. löpning igår följdes upp med gym för vssa idag. imorgon lutar det åt ännu en runda i spåret. nyttigt liv med frukt och grönsaker varje dag även. ingen bärs på veckorna. fortsätter det här ringer snart landslaget... vilket som..

imorgon firas det en födelsedag i huset. ska bli fint med lite tårta och god mat.

song by request.

radio sotenäs 95.3 kan vara den hetaste kanalen i nuläget. i dagens önskeprogram "flaskpost" fick gurka joker och reuter en låt önskad för derass skull. de luktar ju konstant fisk så vad skulle passa bättre än "silla går te"? morgan e grym. agge e gay

arbete

öka och huslä jobbade idag. bomb med. reuter var sjukskriven och var hos läkaren. han tröttnade direkt och ska till jobbet imorgon trots att sjukskrivningen kunde vara över en vecka till. chill.

fest igår

igår var det kalas. lugnt runt bordet med lite grete lekar. tåget och kortleken. funkade fint. sedan bar bussen iväg till smogen där flertalet människor träffades. mycket sjukt. kanske blir det förfest med dessa gossar och kvinnor idag. time will tell.

höjdpunkterna på kvällen är:
* elnas tappade körkort fastän vi varnade henne att hon nästan tappat det 15 gånger innan. "Det är lugnt. jag tappar det aldrig" fick vi som svar.
* gurkas nakensittning på bussen och vrålandes "KNULLA"
* agge springandes som en tok från strennes fabriken efter att han kommit på att han lämnat sin lillasyster i reuter, bomb och ökas händer. sedan hans försök att spela oberörd. inge mvg i drama där.
* matdax och reuter säger "nu har han somnat där borta. han måste ha mat" var efter han går dit och snor killens kebabtallrick.

efter att då tagit det lugnt igår dras slutsatsen att man inte får gå ut på krogen utan att ge järnet. här följer lite kommentarer från brunsgatan 16s innvånare.

"fy fan. jag är helt trasig. ett ras"
"jag ska aldrig dricka öl igen"
"ikväll blir det lugnt. ingen fest"
"det gör ont i hjärtat när jag rör mig"

vem som sagt vad får ni gissa er till. snart kör vi igen.

morbror

öka har blivit morbror. det blev en grabb.

reuter igen...

vad är det för fel på gubben?image62
här e han när han inte fått ligga på ett tag samtidigt som han e enormt sugen på räkmacka.

midsommar del tre

vad hände med del två, undrar kanske vän av ordning? ja den kanske kommer eller så gör den det inte. nu e ja iaf mer sugen på att köra midsommardan. kör på

lördagen var det bättre väder. vi drog ut på sjösportsgården och drack bärs på klippera.
barbie var med även ulla som körde dräkten. barbie var med här og
gurka tror sig gurka har trots att vi sitter längst uppe på ett berg svårt att se. eftersom han e så kort.

dock gör han en bra grej när han drar igång ett tåg. fyra friska gubbar bara kör.
det spred sig, image54 som vanligt när vi festar vill alla vara med.
oj den blev stor.
naturligtvis blev det även ett par nakenlopp.
eftersom barse som körde hajen ut till smögen helt riktigt bestämde sig för att dricka bärs kunde vi inte ta bilen hem. vi körde en lätt bilfest ist. jamal e taggad. även barse.
vi kom dock efter många om och men hem där infernot av god smak fortsatte
jamal e inte lika taggad längre men efter en stunds stridssömn e han piggare än nånsin.

gurka blir lite trött på vägen hem från krogen och provar en hängmatta som ser skön ut
den höll i ca 7 sek
så det var typ allt. alla kom hem från krogen. tokapan var en sväng på stan mitt i natten. ulla o svedan sov sin vana trogen i tält. med en hemlig gäst. slutet gott allting gott.

jamal säger:

det perfekta bröstet: stoppa ut handen genom bilrutan i 100 km/h

när ska han sluta ösa ur denna vishetens källa?

hajen trött del två

det som inte kom med i förra hetsbloggningen var att öka hade tagit tåg och buss hem. som vanligt glömde han bagage vid byte. men det är en annan historia. efter en estimated arrival vid 00.15 i kungshamn togs bilken tillbaka till grästorp. lång resa. alla trötta. öka blev sjuk. chill.

hajen e trött

kom inte riktigt ända hem från 656 karlstad. la av helt i grästorp. sen kom polisen men det var lugnt öka var nykter. vi kom väl hem vid 03.45. skönt att gå till jobbet i morse. vill någon ha en bil e det bara att säga till. obs den e enormt skön att sova i.
be cool