jamal säger

"a good plan today is better than a great plan tomorrow"

- Jamal

fester 2

"hej där" nu kör vi. rakt av. fest idag sedan plug igen men tillslut kommer fredag och lördag nästa vecka. då fan kommer det hit gäster och det blir "karate fylla". svedan blir snart full och "do you wanna fuck?" vi kör på. kom igen nu "moore bruden". snart är "sommaren är här" och jag fattar inte "why does we always fight". osv..

namntävling

ja först och främst vill vi övriga på chillicake passa på att gratulera mou till denna underbara välsignelse och vi önskar henne lycka till i framtiden samt hoppas att allt flyter på fint för hon.
men så till det viktiga. barnet måste ju heta någonting och när vi frågade mou om detta sade hon att hon inte tänkt så mkt på det här. alltså ska vi ha en tävling här där man kan skicka in förslag på namn det blir en flicka. om det blir en pojke är det ju redan givet att han ska heta Jack. det säger sig självt.

då är det alltså upp till er att skicka in förslag på vad bebisen ska heta. vinnaren får, förutom äran, en plats på första raden bredvid mormor och morfar vid dopet i kyrkan.

skicka in som kommentar eller mejla: [email protected].

saxat

såg just en fin sak på intranätet. närmare bestämt från en blogg.


"Sommaren 2006 började riktigt bra då hon fick till det med Herr Grönsak en fyllekväll under fotbolls VM. Kvällen spenderades i lag av vänner, fotboll och en hel del öl, och vips som det var så hånglade mumintrollet och Herr Grönsak. Det ena ledde till det andra och de spenderade natten ihop. Hur natten var är lite oklar då båda var rejält fulla, men det var säkerligen mys. Mumintrollet och Herr grönsak är än idag polers."


Ja detta va ju en intresant läsning, kan dock inte förstå hur hon inte kan komma ihåg det. Då den här Herr Grönsak enligt ryktet e som ett riktigt vilddjur i sängen.. nä nu överdrev vi allt men han e sjukt gay å ingen tycker om han iaf...

hej alla glada!

ja här verkar det inte gå alltför glada tongångar då är det ju bra att jag per-mou e så glad!
jag har nämligen en liten överraskning att berätta här: Ja e gravid! Denna stora överraskningen fick jag reda på idag när jag provade ett sånt där graviditetstest. Jag är verkligen jätteglad men ställer mig ofta frågan vem fadern till barnet är. Är de någon som kan hjälpa mig me svaret så hade jag varit evigt tacksam. jag vill verkligen behålla det här barnet men tror det kan bli jobbigt på egen hand. men men som sagt ja e jätteglad över det här!

lungan i gungan

helgen har varit chill. grillning i lördags. årets andra. enormt fint.
måndagen också enormt chill. lektion på pappret inte i verkligheten.
3 h av dygnet har inte spenderats i soffan/sängen. ska man chlla så ska man.
dock stressar reuter. det är inte bra ja e orolig. chilla nu reuter! och ulla sen, han pluggar ju 24/7 nowadays men där är jag mindre orolig han vet hur man chillar. plus att det ger resultat han har maxat alla inlämningar hittills.
själv pumpade jag g på rättskunskap II och har därmed läst in 30 p ht-06. fint.

obs resa till england bokad. 3 apr åker reuter o svedan till UK för att dricka pints. och hälsa på
gurka.

muttujas var ninja i lördags. haha den klanten. tråkigt att han pissade på mig i pokern...
pj -"jag tar det lugnt idag. måste bli frisk från förkylningen." haha ja det gick väl sådär..

Ja har haft en sjukt dålig helg, för mkt å göra å alllt har vart allmänt skit, men snart vänder de.... allt har sin tid. har redan börjat se framemot nästa maxning kanske får ta en i veckan å rensa hjärnan lite.... är sjukt imponerad av mig själv då  ja inte festat på år å dag nu.. inte kul men kanske lite bra för kroppen..... kör på bara å snart fyller gurka år då ska vi ha jävligt kul utan han.....

reuter har lagat mat. köttbullar mums

apan var e bilderna?

finansiell analys

denna kursen som tagit bort min livsglädje otach tagit bort min ork/tid till att blogga eller kommentera andras bloggar. idag blir vi klara med sista utav fyra case. skönt! nu blir det till att tentaplugga något enormt de den generösa tiden till täntan skrivs till sex dagar. sedan sex dagar till tenta två. dra åt helvete.

om två veckor kan man då förväntas få det lite lugnare. ICKET! eftersom denna kursen varit sinnestokig har man knappt hunnit börja med uppsatsen. bara bita ihop och fortsätta de sköna 8-20 dagarna i skolan även efter kursen. funderar på att stämpla in som pensionär redan nu. cake.

/per-öka

ove von lallerby

ove

hej jag heter ove och jag är en helt normal adelsman från lidingö. Mina intressen är att spela hästpolo och självklart även jaga räv. för att en dag bli en bra slavägare har jag valt att utbilda mig här bland pöbeln i karlstad. min pappa tycker det är bra att ja umgås med mina undersåtar så han gav mig en bil i julklapp. det var allt för denna gång.
vi syns i riddarhuset!