karlstad

nu har jag, kungen, kommit tillbaka till karlstad. det var en fin resa med agge. tack agge för sällskapet. dock när ja kom hem fanns ingen bärs. ig. det löste sig dock ganska snart när bobo och agge kom. dom hade med sig bärs. tack bobo och agge. sedan gick vi till unionen via ulla för att hämta en platta. på unionen satt det barn som drack öl makalöst långsamt. det var lilla sked, frasse grenslarn bl a. sedan gick vi på krogen glada ankan där det var bra stämning. sen åkte vi hem. nu verkar ullas nyckel vara borta som ja hade. tack gud. här kommer greken.

Greken här. kom tillbaka till frödingshöjd för c.a. 3-4 vecker sen och det var inte en jävel! sat med bobo o kolade på tv hela dagen! sagt men säkert började folk koma och nu är  alla på plats. hade några pang-kvällar här med petter och gälp av stro-80! fulla konstant! 
idag är det dags igen! fick höra att vi skall jobba på rumpan ikväll tillsamans med stefan o jamal.  först skall vi gälpa jamal flytta in hoss ulla, värma upp o sen fortsätta på rumpan.

mamma jag mår bra.

Kommentarer
Postat av: Annarki

skönt att va tillbaka o kul att se er igen!! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback