Back in Suncity

Eftersom Stefan hånglar och Petter har fullt upp att få ekonomin på rumpan i balans är det Jamal som står för bloggandet.

Ekonomerna hade ninjafest på rumpan och hade sådär lust att stå i baren så fick de rekvirera experthjälp utifrån. Denna hjälp bestod av Svedan Greken och Jamal som under glada hurra rop och med höga knäuppdraagningar drog mot rumpan. En kväll på rumpan kan ju vara långtråkig och jättetrist och och .......alldeles underbar och det blev det även den här gången. Bärsen flödade ur flaskorna och musiken ur högtalarna festen lyfte nånstans runt 12. Besökarna på rumpan har ju genom åren gjort sig kända som en kräsen skara med uppenbar känsla för stil och gårdagen var inget undantag. Främst var det musiken som besökarna med sin utmärkta smak hade vissa invändningar mot. Det var som vanligt för lite och för mycket av allt men efter att kylen och lagret tömdes på bärs så blev det mindre och mindre viktigt vad som kom ur högtalarna. Efter att dom flesta megahitsen var avklarade och folke dansat av sig påbörjades det stora inavelshångalandet. I ett försök att avsluta det hela inleddes det ett litet tryckarrejs för att få församlingen att fatta att det var läge att avsluta otuktet och ge sig av mot campus för att fortsätta där. kl 3 hade vi dratt av samtliga påwer bällads från "lady in red" till "ta mig till havet" där samtliga Roxette ballader ingick vilket är en del och den tappra publiken var då inskränkt till 4 pers i lindrigt nyktert tillstånd där Svedan, trots att han bara tagit "läsk" ur baren, var den fullaste.

Kommentarer
Postat av: Anita

Nej musiken var ju inte den bästa..dock ordnade ni upp det riktigt bra ett tag med en massa euro-disco! Samtidigt vill jag passa på att föra fram budskapet att det ska bli mer schlager åt folket!

Postat av: Love

Det är ett budskap du aldrig framfört förut, menar du då eller?? haha

2007-08-31 @ 20:55:10
Postat av: Anita

Jo det kanske jag har..men det tål att upprepas!! Alla har lite schlager i sig..även du Love!

2007-09-08 @ 17:33:05
URL: http://staarbabe.blogg.se
Postat av: poeten

helgen var hård!

2007-09-12 @ 14:38:16
URL: http://poeterna.blogg.se
Postat av: Anonym

vakna o skriiiiiv!

2007-09-18 @ 12:19:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback