ljungksiel

en grek och en svenne och en kinez åkte med en halvgrek till ljungan ifredags. det var roligt. under färden fick vi veta hur man myglar igenom en röten grekisk bil genom den privatägda grekiska bilprovningen. myckekt lärorikt.

sen var det match. den gick inte bra. men oj vilken publik 2300+ redovisade åskådare skapade ett enormt tryck. kenny pavey var ett celebert besök han kunde man sikta på slipsläktaren där han fick vinka i paus på speakern filles uppmuntran. "kenny pavey kenny pavey på turisten jobbar hans tjej"

på kvälla var det lite fest  först enormt fin grillad medda hos gurka sen firmafest i stan. rodins marin slog på stort nästan samtliga anställda var hemma hos staffan och drack hembränt. på harrys kom inte greken in för han är bara barnet. vi körde annan krog skoj skoj. nattbuss hem grek sov 99% av resan.

idag söndag skulle vi (jag + grekland) åka till buss till uddevalla för att ta tåget till karlstad. vi missade bussen. -oj oj
 vad ska vi ta oss till? mm efter lite överläggande bestämde vi oss för att lifta. vi ringde till en
liftarexpert
och fick lite tips (göm greken). det gick sådär men då hände det. en liten bil med en "övningskör"-skylt på stannade och hör och häpna vi fick åka med. det var anita 75 som skulle åka med sitt barnbarn till uddevalla och hon hade körkort det var hennes ättling som hade övat. som tur var. "- ja har aldrig plockat upp litftare i hela mitt liv men ni såg så snälla ut"
vad hände där? anita har nog villkor - glasögon i körkortet men det var iaf en mycket trevlig tur. sedan på tåget hittade greken en dama som han e hos nu. vilken kille. zito to hellas. 

nej fan vad hände med romanen? fi fan vikket långt inlägg ja fattar inget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback