cake update

sir cake har fått nya vänner ja det var iofs länge sen men det är iaf så och här kommer lite om dom. för det första har vi miss cake det är alltså sir cakes nya hustru det går bra mellan dom i början var han ordentligt het men nu har han förmodligen lekt av sig det mesta för han e inte riktigt lika på längre vilket iofs kan bero på att det även bor två huggfiskar i samma akvarium detta e inga vanliga fiskar utan riktiga mördare dom har redan 11 liv på sina samveten då räknar ja de 10 neontetrorna som var veckans fisk när vi köpte dom och som var borta efter ca 4 dar.
även så räknar ja grodan som hittades en morgon på golvet hemma ca 8 meter ifrån akvariet det är alltså ingen kort väg för en vattenlevande groda som är ca 2 cm lång vilken kämpe. nu kan man ju hävda att han tog sitt liv och inte blev mördad av hugger och påfågel men som vi ser det var huggarna så enormt taskiga mot groda att han tillslut inte såg ngn annan utväg än att ta sitt eget liv. rip groda. hugger och påfågel är fö namnen på mördarfiskarna de e dock inte officiellt och det kan hända att ja får en reprimand om mina kolleger läser detta men det är en risk ja e beredd att ta.
sist men inte minst jo det är hon förresten är malen malin att hon heter malin e ju rätt uppenbart efftersom det är en mal och malen rimmar på malin.
till sist kan väl tilläggas att kärleksparet sir cake och miss cake har det rätt tufft nu huggarna e rätt heta det flyter rätt mycket fendelar i vattnet i nuläget men det är nåt de får lära sig att leva med om inte vi skaffar större akvarium får kanske ta och snacka lite med motalafreddan han har sjuka akvarium hemma hos sig bland det värsta ja sett i akvarieväg. hej då

Kommentarer
Postat av: Malin (MF)

låter som en hemsk skräckis allting....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback