helg i karsta

reuter valde att bränna sitt bästa krut i fredags och öka hittat nåt svepskäl och "var tvungen" att åka hem till 434 kungsbacka var kände sig svedan och grekland manade att hålla fanan högt. ivrigt påhejade av jamal som var på besök från slätta. tack jamal, du vet som är bäst för oss. det är i vanlig ordning inte vår grej att ta tag i saker så när det började damma i strupen framåt kvällningen hade vi föga i vår besittning att inmundiga. det fick bli nödraketer från ica. vilket iofs inte är att förakta. samtidigt passade reuter norge och sagge på att maxa godis inför schlagern.
x antal folkbärs  och en och annan virre-pinne senare dyngade alltså jamal grekland och svedan ner på stan för att ta greklands oskuld på nöjesfabriken. svedan passade på att köra det ständigt återkommande svensexa-temat (märkligt att folk köper det varje gång, vem skulle ens kunna tänka sig att gifta sig med den gubben... folk e märkliga) med en rödblommig dress, blus och kjol, av senaste snitt. man hänger ju med i modet liksom.  jaja vad fan vi körde på, leksand framförallt behövde en lektion i manlighet men det är långt kvar där alltså. plus att hon och amlin skulle sno slattar vilket var det sämsta nånsin sen uppfinnandet av slattstjälande.  behövs mkt träning tjejer. kan ordnas mot rimlig ersättning.

bandet rockade fö fett. inte.

gurka har susat i england igen.

att köpa när man blir rik

klockan e snart 23 och reuter sover sen en timme.

grekland hittade just folkbärs på balkongen. i-normt fint.
ta det lugnt. det gör vi. ska aldrig skriva så här mkt igen. tokjobbigt. chill
detta var roligt. detta og: muskot e luirgt.
vasaloppet e 14 dagar bort

Kommentarer
Postat av: Anita

ursäkta mej men jag var grym på att sno slattar..var ju för sjutton ett helt bord fullt med folk där, dock var han som jag snodde den avdäckad..men det hör inte hit:)! Dessutom så var det över ett halvt glas med öl kvar..tycker du ska vara nöjd!!

2007-02-19 @ 10:13:53
Postat av: svedan

bara för att du inte blev haffad var det ingen bra utförd operation. du tror tydligen att det här är en lek men det är det inte. att sno slattar kräver planering, fokusering och teknisk finess.

2007-02-19 @ 13:48:44
Postat av: Anita

Okej jag kan erkänna att planeringen var väl inge vidare..då jag fick så lite tid på mej. Däremot var jag väldigt fokuserad och min tekniska finess var då inget att klaga på! Du som är expert kan ju visa hur man gör nästa gång då!

Postat av: Anita

vart har du köpt din klänning förresten..den var oerhört tjusig. Undrar om jag kanske får låna den till `nollephesten`?

2007-02-20 @ 17:43:42
URL: http://staarbabe.blogg.se
Postat av: svedan

självklart ska vi sno slattar nästa gång vi e ute anita, det ingår ju i att gå ut, och då ska vi göra dig till en mästertjuv...
dressen kommer ursprungligen från h&m men är inköpt på myrorna, klart du ska låna den

2007-02-20 @ 23:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback