236

de e jobbigt att köra blogg när man inte kört på länge då finns ju massa man inte skrivit om som man borde rapportera. det skiter ja gött i för tillfälllet
suget på att blogga har lyst med sin frånvaro men nu har ja läst lite bloggar och tänkte kötta lite. köttet smakar fint här nere men fan alla biffar e typ kassa dom kör mest med kyckling. känguru smakar fint i tacos.

idag var första arabisklektionen. ja fatta fan inget. sjukt märkligt språk.

böcker har även inhandlats. blev ca en i varje ämne utom i ett ämne där det blev två och i ett annat där det blev noll. summan blev 354 dollar. lite mer än vad det kommer kosta att lira fotboll med skollaget en termin. märkligt nog verkar endast 236:an blivit uttagen. han ska lira med dom mäktiga 6:orna. 234 blev rejected och 235 lyckades susa bort sig han hörde inget så teoretiskt sett kan han vara uttagen nånstans.. med tanke på klassen hos vissa uttagna borde det inte föreligga några tvivel om saken men kanske e alla coacherna blinda eller så gillar dom inte svennar som bara stannar ett halvår.

även så anländer fler svennar till sydney ikväll. två damer kommer och hälsar på. de två lyckliga herrarna har bokat hotell så nu e undertecknad lämnad ensam. dock har irländarna som bodde här förut, paul och enda från tullamore, köpt en bil. det blen en blå toyota camry för 1500 AUS. ett kap. den går som ett skott. var precis en sväng till stadsdelen kings cross för att scott skulle köpa en påse gräs. kommer faktiskt upp lite luriga dofter nerifrån just nu...
det e med andra ord gött att slippa dom.
plugga e livet.
imorgon e de psykologi och GOVT 1406 vilket ja glömt vad de e.
om de e nåt e de bara att fråga.
ja, de e varmt. sjukt varmt.

Kommentarer
Postat av: Blossom Tainton

Där du sitter i din ensamhet skulle jag, som ändå har några år på nacken, vilja uppmana dig till några knip-övningar. (Jag vet vad som händer med ens kropp genom åren.) Det är inte alls avancerat. Allt du behöver göra är att ställa dig upp, böja knäna och sänka rumpan mot golvet. På vägen upp kniper du med skinkorna. Det ger resultat redan efter 5 veckor brukar jag säga. Börja redan idag! Vad väntar du på?
/ Blossom

2008-03-10 @ 14:17:56
Postat av: gurka

Kul att ni är susiga som vanligt. Fråga till Blossom: Var får du all visdom ifrån?

2008-03-10 @ 14:28:07
Postat av: Blossom Tainton

Erfarenheter, lärdom och så national encyklopedin så klart.

2008-03-10 @ 14:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback