besättningen

de har varit hyfsad omsättning på folk som bor här i lyan på sistone. tänkte dra en liten genomgång så alla vet vilka som bor här. e dock inte helt säker själv så ja reserverar mig för diverse.

nere precis innanför dörren bor nathan, canada och scott england. nate e en liten spillevink, jobbar med att kränga fancy cocktails på en krog som heter "cargo" kanske, nere i darling harbour. han e en skön snubbe. har även en fräsch donna.
scott e stor och han har varit bortrest ett tag för att jobba med någon form av elektronik på guldkusten. det har varit skönt när han varit borta om vi säger så.

paul och enda från irlnad blev som sagt vräkta för att dom var laserfulla, rökte inne och härjade runt med horhuset som ligger vägg i vägg med vårt hus. (på tal om horhuset,
the kastle, hördes mycket trevliga pisk- och smiskljud därifrån inatt.)

i deras rum bor i vilket fall två nya irländare, robert och danny. dom jobbar som nån form av it-rekryterare på nån support nånstans. äh ja vet fan inte vad dom gör men det handlar om it. dom e lugna, får väl se om vi kan hetsa igång dom på söndag då de e st patricksparad i stan.

sen bor det två fransyskor som flyttade in i det franska parets rum när dom flyttade för en vecka sen. den ena e trevlig den andra ser man aldrig.
den sista(?) e från holland hon heter elisabeth men kallas elsa. tror jag. när ja o osta hängde me en svensk brud på puben i torsdags visade det sig att dom var polare. det var lite sjukt.
det var alla.
ja och piotr bor i det sista rummet. vi har balkong. vi vinner. även om vi har kackerlackor på besök titt som tätt. hade en i sängen en natt. under kudden. då var ja inte kaxig

Kommentarer
Postat av: Skansen-Jonas

Du ska vara tacksam för att du får vara med att uppleva kackerlackor i dess naturliga miljö! Alla får inte det, unge herrn! Tyvärr är också den australienska arten på väg att utrotas succésivt. Därför är vi på Skansenakvariet väldigt intresserade av att köpa ett tjog av dem. Vi betalar bra! Hälften honor är viktigt inför den planerade parningen.

Njut av det tropiska klimatet och ta vara på tiden med alla reptiler!
/Skansen-Jonas

2008-03-10 @ 22:27:40
Postat av: per-ola

svin bra. skratta lite så väl stämde allt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback