presskonferens

image38

hölls igår. här kommer ett utdrag:

"- Nu börjar det!
Efter en tids uppladdning inför Student-SM i 7-manna soccer, så drar det hela spektaklet äntligen igång idag 17 maj (en dag som våra grannar i väst refererar till som nationaldag).

Nyhetsbyrån AP rapporterade igår från Smirno FFs presskonferens, som hölls på RumpanBar! Meningen med mediaträffen var att Coach Loke efter en tids spekulationer ville räta ut en del frågetecken.

Här kommer en snabb summering av presskonferensen:

VF: -Hur ser läget i truppen ut?
Coach: -Läget ser bra ut. Bara Ulla Öberg som egentligen är osäker med sin ljumssträckning, men enligt läkarstaben ska hon vara spelduglig tills premiären. Moralen i truppen är hög och grabbarna vet att de ska jobba mot samma mål.

Slitz: -Hur kommer spelet se ut? Vad är er taktik?
Coach: -Snabba omställningar, effektiva avslut kort och gott.

Cats: -Hur är det med divalater inom truppen? Nån spelare som anser sig vara förmer än någon annan?
Coach: -Nänä, dessa har jag, Coach Loke, tagit ner på jorden och fått dem att inse att det inte är spelaren som gör målet, utan laget.

NWT: -Vem tar kaptensbindeln?
Coach: -Den frågan tar jag med mig hem och funderar på under kvällen och morgondagen. Den spelaren som ser piggast och målfarligast ut ligger bäst till.

PR-ansvarig Per-Lennart Claesson bryter här in och avslutar presskonferensen. Efter detta togs det bilder på vissa av spelarna i det nylanserade matchstället, ett ställ som går i det limegröna temat.

Nu är det snart dags för kickoff i den första matchen mot FC Vägbula, 13.40 nere på Sundsta plan 3.

Fler nyheter kommer kontinuerligt under helgen,
CIAO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback