smirno ff

kör första marchen torsdag mot fc vägbula lutar åt en promenadseger. 13.40 på sundsta. ryktet säger att det även ska spelas in en ny nike-reklam då med de tekniska undren i smirno ff.
om det inte framkommit ska alltså laget inkvarteras på rumpan bar och sen kör vi några matcher på fredag åsså ska inte vara några problem att vinna gruppen och gå till a-slutspel.

glöm ej att det är sports bar fre-lör med chans att mingla med stjärnorna och kanske få en autograf... kommer även bli lite tävlingar med såpabandy, dart mm så kör på bara.

Kommentarer
Postat av: Anita

Kan man fortfarande vinna en dejt med ngn av stjärnorna i laget..? Isåfall kommer vi garanterat till rumpan på lördag!

2007-05-15 @ 09:09:12
Postat av: pressmeddelande

alltså coach bobo har i likhet med irlands coach i wm-94 infört ett totalcelibat föra alla spelarna. om det är för att han ska ha alla damer för sig eller om han tänker på lagets bästa ska ja låta vara osagt. självklart kommer dejter med stjärnorna lottas ut men nu vet du lite mer om förutsättningarna..

2007-05-15 @ 10:01:02
Postat av: Coach Bobo

Mycket riktigt råder totalt älskog-förbud from 12 timmar innan första avspark. Detta betyder att spelarna har till imorgon natt, kl 01.40 på sig att få utlösning. Sedan gäller det att hålla mittfältaren i styr fram tills lördag kväll.

Väl mött,
BJ

2007-05-15 @ 16:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback